Πέλλα

Πέλλα, η γη του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του μέγα στρατηλάτη της παγκόσμιας ιστορίας (356-323 π.χ.), η καρδιά της Μακεδονίας και η ιστορική μήτρα της, αφού για χρόνια η αρχαία Πέλλα υπήρξε η πρωτεύουσα του μακεδονικού βασιλείου.

Βουνά και λίμνες, ποτάμια και καταρράκτες, μεσσαιωνικοί οικισμοί και αρχαίες πόλεις, κάστρα και βυζαντινές εκκλησίες, αρχαιοελληνικές βίλες και μακεδονίτικη αρχιτεκτονική, ιαματικές πηγές, μονοπάτια και κοιλάδες για πεζοπόρους και ποδηλάτες. Διαδρομές για αλπικό σκί, λιβάδια ιππασίας και τοξοβολίας, τρέκινγκ και περιηγήσεις, πτήσεις με αιωρόπτερο ή ανεμοπλάνο ή παραπέντε, κωπηλασία, ράφτινγκ, κανόε καγιάκ και κωπηλασία και ότι άλλο μπορεί να ικανοποιήσει τις δυναμικές μορφές του σύγχρονου τουρισμού, παίρνοντας μαζί του την εμπειρία μιας αξιομνημόνευτης περιπλάνησης και διαμονής. Παραδοσιακοί οικισμοί και βυζαντινά μοναστήρια. Κι όλα αυτά να μπερδεύονται με την παρουσία ενός από τους μεγαλύτερους δασικούς όγκους των Βαλκανίων.
Έδεσσα
 
Ανακαλύψτε
Βαρόσι
 
Ανακαλύψτε
Λουτρά Πόζαρ
 
Ανακαλύψτε
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ή παρόμοιες τεχνολογίες, για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό, συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου και τη χρήση Cookies