Σέρρες

Διασχίζοντας την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών Βουνά, ποτάμια και παραπόταμοι, λίμνες και κοιλάδες, φαράγγια και κάμποι συνθέτουν ένα τοπίο άγνωστο για τους πολλούς.

Με τη γονιμότερη για πολλούς πεδιάδα της Βαλκανικής χερσονήσου, τον δασικό πλούτο και τις αθρόες επισκέψεις των μεταναστευτικών πουλιών, την άφθονη και ιδιαίτερη εξημερωμένη κτηνοτροφία και την ιχθυοφόρα λεκάνη των εκβολών του Στρυμόνα. Με τα ιστορικά μοναστήρια, τους πύργους και τις εκκλησίες του Βυζαντίου, τις αρχαίες πόλεις και τους ιστορικούς τόπους, και ταυτόχρονα με τους ορεινούς όγκους, το νερό και την ιστορία να είναι το πεδίο εξέλιξης νέων δραστηριοτήτων αναψυχής. Με διαδρομές για πεζούς και ποδηλάτες, αναρριχητές και παγοαναρριχητές, φυσικά λουτρά και γαστρονομία με χαρακτήρα,η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών θα αποτελέσει μία μεγάλη έκπληξη για όλους.
Αμφίπολη
 
Ανακαλύψτε
Λουτρά Αγγίστρου
 
Ανακαλύψτε
Σπήλαιο Αλιστράτης
 
Ανακαλύψτε
Ζινζιρλί Τζαμί
 
Ανακαλύψτε
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ή παρόμοιες τεχνολογίες, για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό, συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου και τη χρήση Cookies