Υπαίθριες Δραστηριότητες
 
Φύγαμε για σκι!

Αν αγαπάτε το σκι η κεντρική Μακεδονία έχει για σας πίστες κάθε βαθμού δυσκολίας. Αν είστε έμπειροι θα απολαύσετε τα 2 χιλιόμετρα του Φίλιππου, μιας από τις κορυφαίες ελληνικές «μαύρες» πίστες σκι στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Για τους υπόλοιπους υπάρχουν πάντα και οι εύκολες διαδρομές μέσα σε εκπληκτικά τοπία. Ελάτε τα Χριστούγεννα στο χιονοδρομικό κέντρο του όρους Βόρας (2.024 μ.), κοντά στην Έδεσσα, για να δείτε τους σκιέρ να κατεβαίνουν βράδυ τις χιονισμένες πλαγιές με αναμμένους πυρσούς.

Πάρτε ένα snow mobile όχημα για να επισκεφτείτε στη κορυφή του βουνού, στα σύνορα τριών χωρών,το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία. Στο Σέλι, κοντά στη Βέροια, θα βρείτε διαδρομές αντοχής Lang Lauf και στο Ελατοχώρι, μια ωραία πίστα snowboard. Χιονοδρομικό κέντρο και εκπληκτικό δάσος με έλατα θα βρείτε και στο ΛαΪλιά κοντά στις Σέρρες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ή παρόμοιες τεχνολογίες, για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό, συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου και τη χρήση Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ή παρόμοιες τεχνολογίες, για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό, συμφωνείτε με την