Υπαίθριες Δραστηριότητες
 
Χαλάρωση και ευεξία

Αναζωογονείστε σώμα και πνεύμα στα βυζαντινά ιαματικά λουτρά του Λαγκαδά και της Απολλωνίας στη Θεσσαλονίκη. Στο Λουτράκι Αλμωπίας θα κολυμπήσετε κάτω από τα θερμά νερά των καταρρακτών στο καταπράσινο δάσος. Στις κατάφυτες πλαγιές του όρους Μπέλλες θα βρείτε τις πηγές των λουτρών Σιδηροκάστρου, οι οποίες είναι γνωστές από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Στο Άγκιστρο των Σερρών θα χαλαρώσετε στα χαμάμ και το βυζαντινό λουτρό που λειτουργεί από το 1100 μΧ, ενώ στην Πικρολίμνη του Κιλκίς θα κάνετε και θεραπεία με πηλό. Συνδυάστε τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών με μασάζ ή θεραπείες προσώπου, αρωματοθεραπείες, θαλασσοθεραπείες κ.ά. που θα βρείτε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των κέντρων Spa σε όλα τα καλά ξενοδοχεία της κεντρικής Μακεδονίας.

Εκτός από τις μυοσκελετικές, δερματικές και παθολογικές παθήσεις και τη γενική αίσθηση ευεξίας που προσφέρουν οι ιαματικές πηγές και τα κέντρα Spa, η φροντίδα της υγείας στην περιοχή είναι υποδειγματική. Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη με την μεγαλύτερη πανεπιστημιακή Ιατρική Σχολή στην Ελλάδα, πολλά σύγχρονα ιατρικά κέντρα, διεθνώς διάσημους γιατρούς και πρωτοπόρα ερευνητικά προγράμματα –ένας πραγματικά πλούσιος ιατρικός προορισμός για όλους.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ή παρόμοιες τεχνολογίες, για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό, συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου και τη χρήση Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ή παρόμοιες τεχνολογίες, για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό, συμφωνείτε με την