Παραλία Νέων Πόρων

Παραλία Νέων Πόρων

Πίσω

Παραλία Νέων Πόρων

Πέντε χιλιόμετρα άμμου κάτω απ' τον Όλυμπο

Η χαρακτηριστική, πλατιά αμμώδης παραλία με τα περισσότερα από πέντε χιλιόμετρα διαθέσιμα σε μήκος για τους λάτρεις της θάλασσας τοποθετούν την παραλία των Νέων Πόρων στην κορυφή της λίστας με τις πιο «ευρύχωρες» ακτές της περιοχής.

Ιδανική για οικογένειες και παιδιά, ιδανικότερη για όσους αναζητούν άνεση και ησυχία στις θερινές τους αποδράσεις προς το υγρό στοιχείο, καθώς προσφέρει πολλά ελεύθερα κομμάτια άμμου, με μεγάλα ανοίγματα ανάμεσα στα beach bars και τα καταστήματα όπου είναι δύσκολο να νιώσει κάποιος τον συνωστισμό που παρατηρείται σε πολυσύχναστες τουριστικές ακτές.

Στον νότο της Πιερίας, λίγο πριν την κατάφυτη Κοιλάδα των Τεμπών, η μακριά λωρίδα άμμου ενώνει μαγικά το πράσινο στη σκιά του Ολύμπου με το γαλάζιο των κρυστάλλινων, βραβευμένων νερών. Κατά μήκος, ο επισκέπτης βρίσκει σημεία δροσιάς και φαγητού, εξοπλισμό παραλίας και θαλάσσια σπορ, ενώ στον οικισμό των Νέων Πόρων, με το υποδειγματικό οικιστικό του σχέδιο που προκαλεί για μια βόλτα μετά το μπάνιο, υπάρχουν παροχές για οτιδήποτε ζητήσει κανείς σε φαγητό, ποτό, διασκέδαση αλλά και διαμονή - δεν είναι μια παραλία που μπορείς να την ανακαλύψεις και να τη χορτάσεις σε μία επίσκεψη.

Βρείτε στον χάρτη