Παραλία Νέων Ρόδων

Παραλία Νέων Ρόδων

Πίσω

Παραλία Νέων Ρόδων

Χαλάρωση με θέα στο Αιγαίο και την ιστορία

Η παραλία Νέων Ρόδων είναι ένας όμορφος και ήσυχος προορισμός, ιδανικός για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τη θάλασσα σε συνδυασμό με την ιστορική ατμόσφαιρα της περιοχής. Βρίσκεται κοντά στην είσοδο του Αγίου Όρους, προσφέροντας εκπληκτική θέα και μια αίσθηση ηρεμίας.

Η παραλία διαθέτει χρυσή άμμο και κρυστάλλινα, ρηχά νερά, που την καθιστούν ιδανική για οικογένειες με παιδιά αλλά και για χαλαρές βουτιές. Η παραλία είναι καλά οργανωμένη, με ξαπλώστρες, ομπρέλες και beach bars, προσφέροντας όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια άνετη μέρα δίπλα στη θάλασσα.

Τα Νέα Ρόδα είναι ένα ήσυχο παραθαλάσσιο χωριό, γνωστό για την πλούσια ιστορία του, καθώς ήταν το σημείο όπου ο Ξέρξης έσκαψε τη διώρυγα για να περάσει τον στόλο του. Αυτή η ιστορική σύνδεση προσδίδει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην περιοχή, καθιστώντας την έναν ενδιαφέρον προορισμό για τους λάτρεις της ιστορίας.

Με το φιλόξενο περιβάλλον, τη φυσική ομορφιά και τις ιστορικές αναφορές, η Παραλία Νέων Ρόδων είναι το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας στην ανατολική Χαλκιδική.

Βρείτε στον χάρτη