Παραλία Μακριά Λαγάδα (Πόρφη)

Παραλία Μακριά Λαγάδα (Πόρφη)

Πίσω

Παραλία Μακριά Λαγάδα (Πόρφη)

Υπέροχη και άνετη για όλους, με Γαλάζια Σημαία

Η Παραλία Μακριά Λαγάδα, γνωστή και ως παραλία Πόρφη, βρίσκεται στο «έμπα» της Σιθωνίας, προσφέρει μοναδική φυσική ομορφιά και ηρεμία. Μακριά από την πολυκοσμία, είναι ιδανική για όσους επιζητούν γαλήνια απόδραση σε έναν παράδεισο της φύσης.

Διαθέτει μια εκτεταμένη αμμώδη ακτή, με λεπτή, χρυσή άμμο που αγκαλιάζεται από καθαρά, καταγάλανα νερά. Η ονομασία «Μακριά Λαγάδα» αποδίδει τέλεια την απεραντοσύνη και τη φυσική της μεγαλοπρέπεια. Η περιοχή περιβάλλεται από καταπράσινους λόφους και πευκοδάση, που συνθέτουν ένα εντυπωσιακό και γαλήνιο τοπίο. Το ήσυχο περιβάλλον της παραλίας την καθιστά ιδανική για χαλάρωση και απομόνωση.

Τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας προσφέρονται για κολύμπι, ενώ η εκτεταμένη αμμουδιά είναι ιδανική για ηλιοθεραπεία. Η παραλία είναι σχετικά απομονωμένη, κάτι που την καθιστά ιδανική για όσους αναζητούν ηρεμία. Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για περπάτημα και εξερεύνηση της φύσης, με μονοπάτια που προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στο Αιγαίο. Η απομόνωση της περιοχής την καθιστά ένα τέλειο μέρος για τους λάτρεις της φύσης.

Βρείτε στον χάρτη