Παραλία Πλατάνι στον Σταυρό

Παραλία Πλατάνι στον Σταυρό

Πίσω

Παραλία Πλατάνι στον Σταυρό

Μια όμορφη παραλία που βρέχεται από τα νερά του Στρυμονικού Κόλπου

Η Παραλία Πλατάνι βρίσκεται κοντά στο Σταυρό, και είναι μια όμορφη παραλία που βρέχεται από τα νερά του Στρυμονικού Κόλπου. Είναι γνωστή για την ήρεμη ατμόσφαιρα και την φυσική της ομορφιά, αποτελώντας έναν δημοφιλή προορισμό για τους ντόπιους και τους επισκέπτες.

Η παραλία είναι περιτριγυρισμένη από πλούσια βλάστηση, με πολλά πλατάνια που προσφέρουν σκιά και δροσιά. Η γαλήνια ατμόσφαιρα είναι ιδανική για χαλάρωση. Διαθέτει χρυσή άμμο και ρηχά νερά, καθιστώντας την κατάλληλη για οικογένειες με παιδιά, καθώς και για όσους επιθυμούν να απολαύσουν το κολύμπι.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ηλιοθεραπεία, κολύμπι και διάφορες θαλάσσιες δραστηριότητες. Η περιοχή γύρω από την παραλία προσφέρει επίσης μονοπάτια για πεζοπορία και εξερεύνηση της φύσης. Υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες προς ενοικίαση, καθώς και καταστήματα που προσφέρουν σνακ και ποτά.

Στην περιοχή του Σταυρού υπάρχουν διάφορα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και εστιατόρια που παρέχουν επιλογές για διαμονή και φαγητό. Η παραλία είναι εύκολα προσβάσιμη από τη Θεσσαλονίκη, περίπου 80 χιλιόμετρα μακριά, ιδανική για ημερήσιες εκδρομές.

Βρείτε στον χάρτη