Πίσω στις εκδηλώσεις

2η Προσκυνηματική Ποδηλατοδρομία

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Δήμος Πύδνας Κολινδρού

Map of Central Macedonia
2η Προσκυνηματική Ποδηλατοδρομία

Η «2η Προσκυνηματική Ποδηλατοδρομία» θα λάβει χώρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 12 το μεσημέρι και διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ) και τον Αθλητικό - Πολιτιστικό Σύλλογο Τριάθλου «ΤΡΙΑΣ».

Σκοπός της, η ανάδειξη και η γνωριμία των Λατρευτικών και Προσκυνηματικών τόπων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, μέσω και του αθλητισμού και της ποδηλασίας.

Η δράση θα περιλαμβάνει ποδηλατοδρομία με αφετηρία τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Αιγινίου , στάσεις σε Ιερούς Ναούς του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού και τερματισμό στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακρυγιάλου.

Στη δράση μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην κάτωθι ηλεκτρονική φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOcQl4Nog212YttCGHJIVHnsxnk3K0DsLj8FcLsCg_WVpbcw/viewform?pli=1

Οι νέοι και νέες ηλικίας από 15 έως 18 ετών θα πρέπει, εκτός από την συμπλήρωση της παραπάνω φόρμας, να συνοδεύονται από τον γονέα τους ή να έχουν μαζί τους κατά τη διάρκεια της δράσης υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης του γονέα ή του κηδεμόνα τους, επικυρωμένη μέσω gov.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 23510 45081 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@imkitrous.gr

Επίσης μπορούν να ενημερωθούν μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, www.imkitrous.gr ή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Δείτε στον χάρτη