Παραλία Ελαιώνα (Νέα Μουδανιά)

Παραλία Ελαιώνα (Νέα Μουδανιά)

Πίσω

Παραλία Ελαιώνα (Νέα Μουδανιά)

Ομορφιά και θέα στο απέραντο γαλάζιο

Η παραλία Ελαιώνα, στα Νέα Μουδανιά, είναι μια ήσυχη και γαλήνια παραλία, ιδανική για όσους αναζητούν χαλάρωση και επαφή με τη φύση. Με την απαλή χρυσή άμμο της και τα καθαρά, κρυστάλλινα νερά, η παραλία προσφέρει έναν ευχάριστο και αναζωογονητικό προορισμό για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Η παραλία είναι ελαφρώς οργανωμένη, με ξαπλώστρες και ομπρέλες διαθέσιμες για τους επισκέπτες της. Το φυσικό τοπίο γύρω από την παραλία είναι εντυπωσιακό, με την πλούσια βλάστηση να προσφέρει φυσική σκιά και ένα ήρεμο περιβάλλον για να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Τα Νέα Μουδανιά, με την παραδοσιακή τους ατμόσφαιρα και τις τοπικές ταβέρνες, βρίσκονται κοντά στην παραλία, προσφέροντας εξαιρετικές επιλογές για φαγητό και ποτό. Οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν φρέσκα θαλασσινά και τοπικές λιχουδιές σε ένα φιλόξενο και αυθεντικό περιβάλλον.

Η παραλία Ελαιώνα είναι ιδανική για οικογένειες, ζευγάρια και όλους όσοι επιθυμούν να απολαύσουν μια ήσυχη μέρα δίπλα στη θάλασσα, συνδυάζοντας τη φυσική ομορφιά της Χαλκιδικής με την άνεση των κοντινών ανέσεων.

Βρείτε στον χάρτη