Παραλία Αη-Γιάννης (Αγιάννης) Πιερίας

Παραλία Αη-Γιάννης (Αγιάννης) Πιερίας

Πίσω

Παραλία Αη-Γιάννης (Αγιάννης) Πιερίας

Τεράστια, άνετη και φιλόξενη για όλους

Η παραλία Αη-Γιάννης ή Αγιάννης, βρίσκεται στην Πιερία, σε κοντινή απόσταση από την πόλη της Κατερίνης. Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της περιοχής, προσελκύοντας τόσο ντόπιους όσο και επισκέπτες από άλλες περιοχές.

Η πλαζ βρίσκεται νοτιοανατολικά της Κατερίνης, σε κοντινή απόσταση από την ακτογραμμή του Κορινού και την Ολυμπιακή Ακτή. Είναι εύκολα προσβάσιμη από τον κεντρικό δρόμο και διαθέτει άνετους χώρους στάθμευσης. Είναι αμμώδης, με ψιλή άμμο και καθαρά, ρηχά νερά, καθιστώντας την ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά. Το μήκος της ακτής και το φάρδος της προσφέρουν αρκετό χώρο για τους λουόμενους, ακόμη και τις πιο πολυσύχναστες μέρες του καλοκαιριού.

Στην παραλία Αη-Γιάννης θα βρείτε οργανωμένες υποδομές με ξαπλώστρες και ομπρέλες, beach bars και ταβέρνες που προσφέρουν φαγητό και ποτό. Οι υπηρεσίες είναι φιλικές και εξυπηρετικές, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας άνετης και ευχάριστης εμπειρίας για τους επισκέπτες.

Εκτός από το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία, η παραλία προσφέρεται και για θαλάσσια σπορ, όπως windsurfing και beach volley. Η παραλία είναι επίσης ιδανική για περπάτημα κατά μήκος της ακτής, ειδικά κατά τις ώρες του ηλιοβασιλέματος. Η περιοχή γύρω από την παραλία διατηρεί μια φυσική ομορφιά με πράσινο τοπίο, δημιουργώντας έναν ευχάριστο συνδυασμό θάλασσας και φύσης.

Βρείτε στον χάρτη