Περιβαλλοντικό Πάρκο Θέρμης

Περιβαλλοντικό Πάρκο Θέρμης

Πίσω

Περιβαλλοντικό Πάρκο Θέρμης

Ένας τεράστιος, υπέροχος χώρος πρασίνου για άθληση, καθαρό αέρα και αναζωογόνηση

Το Περιβαλλοντικό Πάρκο Θέρμης είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα περιβαλλοντικής αποκατάστασης και αναψυχής, αφού δημιουργήθηκε σε έναν παλιό χώρο διάθεσης απορριμμάτων. Σήμερα αποτελεί έναν όμορφο χώρο αναψυχής και άθλησης, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια ευκαιρία να απολαύσουν τη φύση κοντά στο αστικό περιβάλλον.

Για να φτάσετε εκεί, ακολουθήστε τις πινακίδες για το Φράγμα Θέρμης ή για το Περιβαλλοντικό Πάρκο ΦΟΔΣΑ. Πριν φτάσετε στο φράγμα, ακολουθήστε το αριστερό τμήμα της διχάλας που θα συναντήσετε, το οποίο σας οδηγεί κατευθείαν στο πάρκο.

Το πάρκο διαθέτει πολλές ευκολίες για παιδιά και ενήλικες. Μια παιδική χαρά με χρωματιστές ξύλινες κατασκευές προσφέρει ατελείωτη διασκέδαση στους μικρούς επισκέπτες, ενώ οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν σε παγκάκια και τραπέζια ή να απολαύσουν τον χώρο στα κιόσκια που είναι διάσπαρτα μέσα στο πάρκο.

Οι λάτρεις της άθλησης θα βρουν γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις, καθώς και αρκετό ελεύθερο χώρο για τρέξιμο και περπάτημα. Η χλωρίδα του πάρκου είναι ιδιαίτερα πλούσια, με θάμνους, δέντρα και αρωματικά φυτά να δημιουργούν μια καταπράσινη όαση. Τα φροντισμένα γρασίδια του πάρκου είναι ιδανικά για πικ νικ, προσφέροντας μια γαλήνια απόδραση από την καθημερινότητα.

Βρείτε στον χάρτη