Παραλία Σαχάρα (Νέα Ηράκλεια)

Παραλία Σαχάρα (Νέα Ηράκλεια)

Πίσω

Παραλία Σαχάρα (Νέα Ηράκλεια)

Ένας εξωτικός προορισμός σε μικρή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη

Η Παραλία Σαχάρα, λίγο έξω από τη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής, είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς και δημοφιλείς προορισμούς στην περιοχή, γνωστή για τη χρυσαφένια άμμο και το εκτεταμένο μήκος της ακτής. Με την αίσθηση εξωτικής παραλίας, η Σαχάρα προσφέρει ένα ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση και διασκέδαση.

Η παραλία εκτείνεται για αρκετά χιλιόμετρα, προσφέροντας άπλετο χώρο για τους επισκέπτες. Η άμμος της είναι λεπτή και απαλή, ενώ τα καθαρά, γαλαζοπράσινα νερά της την καθιστούν ιδανική για κολύμπι. Η παραλία είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και beach bars που προσφέρουν δροσιστικά ποτά και σνακ, δημιουργώντας μια ζωντανή και νεανική ατμόσφαιρα.

Η Σαχάρα είναι επίσης γνωστή για τα καλοκαιρινά της πάρτι, τα οποία προσελκύουν επισκέπτες από όλη την περιοχή και προσφέρουν αξέχαστες νύχτες διασκέδασης δίπλα στη θάλασσα.

Είτε αναζητάτε μια ημέρα χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο είτε έντονη διασκέδαση με φίλους, η Παραλία Σαχάρα στη Νέα Ηράκλεια είναι ο τέλειος προορισμός για να απολαύσετε το ελληνικό καλοκαίρι στη Χαλκιδική.

Βρείτε στον χάρτη